Corrected fluxes and quality flags – output file

Environmental Forum Forums LI-COR Environmental General Discussions Corrected fluxes and quality flags – output file

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  mcdoneill 7 months, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #8060

    mcdoneill
    Participant

    Previously, I ran my entire data set through EddyPro (v6.2) in express mode with TOB1 half-hourly files and obtained obtain daily flux values, with typical gaps (battery, weather etc.).
    However, now if I re-do the same analysis, either in express/ advanced mode (+/- the biomet file), each value (H, LE, co2_flux, h2o_flux…) in my full output read -9999.
    I’ve noticed that the number of file records-to-used records was 18000:18000, is now 18000:17990. It seems either EddyPro is unable to read the file or there is a loss of data?

    Somebody might have an idea on how to help with this issue.
    Thanks!!

    • This topic was modified 7 months, 3 weeks ago by  mcdoneill.
    #8062

    IsraelB
    Keymaster

    Has your metadata file changed?
    Specifically the instrument description (sensor separation and so on) and the file settings?

    #8063

    mcdoneill
    Participant

    Yes, there was an additional column entered in one of the earlier metadata files, as the output values were were fine at later months.
    Thanks for the clarification!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.